Rólunk

Rólunk

Kik vagyunk és hogyan jöttünk létre?

Fiatal pár vagyunk – Janka és Janko, férj és feleség, akik úgy döntöttek, hogy adnak még egy esélyt a szlovák dizájnnak és szabásnak! Manapság könnyű vásárolni és eladni, de valami eredetit alkotni és beletenni a szíved és a munkád nagyszerű és kreatív! Terveink és kollekcióink elkészítésekor ragaszkodunk a minőség szóhoz, ez visz előre!

Nagy hangsúlyt fektetünk az ingek, ruháink, pólóink,pulóvereink és melegítőnadrágjaink elkészítésekor felhasznált anyagokra.Igyekszünk minél jobban felhasználni a természetes pamut anyagot, ami manapság a divat világában királyok kiváltsága, hiszen a legtöbb ruha poliészterből készül, műanyag flakonok újrahasznosítása és stb. A varráshoz a legjobb minőségű Amann cérnákat használjuk, hogy a ruháink tartósak legyenek.

 

 

Kollekcióink varrása igazi, nem csak egy márka promóciója, mely bélyegzőjére ha ránézel, azt látod, hogy Kínában vagy Törökországban készült! Kis műhelyünk Stará Ĺubovnában található. Innen tervezzük, vágjuk, varrjuk és fotózzuk Önnek VERSABE márkájú termékeinket.

És hogy miért pont a VERSABE márka?


Ugyanis mindketten ruszin származásúak vagyunk a férjemmel, és a VER SOBY (fordításban BÍZ MAGADBAN) vezérelt minket, amikor felmerült az ötlet, hogy hozzunk létre egy közvetlenül Szlovákiában varrt szlovák márkát! Így született meg a VERSABE szó. Vannak, akik szlovák VERSACE-ként emlegetnek minket, de alapvetően igazuk van, szeretnénk ennek a márkának a minőségéhez és méretéhez igazodni.


A VERSABE márka mögött sok nap és éjszaka kollekciókra gondolva, szabások készítésével és kivitelezésével töltődik. A férjemmel a semmiből építjük a VERSABE márkát születése óta. Könnyű örökölni egy jól bevált üzletet, felpattani egy mozgó vonatra, és hagyni, hogy vezessenek. Ám az elképzeléseinket mindig alaposan át kell gondolni, többször át kell vizsgálni, és végre a gyakorlatban is alkalmazni kell, nehogy hordhatatlan ruhadarok keletkezzenek.
A VERSABE márka célja valóban minőségi és modern ruházat gyártása. Fokozatosan eljutottunk az elegáns divattól a VSB sportkollekcióig. Célja, hogy olyan pulóvereket és melegítőnadrágokat kínáljunk, amelyek kellemes és puha viseletűek legyenek, de legyenek alkalmasak edzésre, mivel a fitneszközpont és a jógák a mai világ trendejei.


És hogy miért válassza a VERSABE márkát?


Mert ruháink megvásárlásával a valóban szlovák gazdagságot támogatod, értékelni fogod a varrónők kezét, akik szeretettel és precizitással varrnak és terveznek neked ruhákat, nem pedig kiagyalt faültetéseket, mint például a dedoles márka, amely a szlovák márkát népszerűsíti miközben már országokból importálja a ruhákat. Szlovákia mindig is a szabás és a ruházat szíve volt.Nagy ipari csarnokok, ahol több ezer embernek adtak munkahelyet, mint például a Stará Ĺubovna-i LUKO csarnok vagy pedig az OZETA Trencsénben. Régebben az emberek nem ismerték Kínát é snem vásároltak az Aliexpres-ről, a ruhák jó minőségűek és hordhatóak voltak több éven keresztül. Ezt az elképzelést szeretné újra feléleszteni a VERSABE márka Szlovákiában! Hogy Szlovákia ne csak a tőlünk külföldre exportált autók gyártója legyen.
A COVID-válság nehéz helyzetében is itt voltunk Önöknek. Az egész műhely összefogott annak érdekében, hogy a próbára tett emberiség nehéz pillanatában minél több olyan maszkot készítsünk, amelyekre akkoriban minden ember egészsége érdekében szükség volt. Az elsők között alkottunk 4rétegű, 100% pamut maszkokat, amelyek magas hőmérsékleten moshatóak és vassalhatók, így újrafelhasználhatóak, és nem károsítják anyira a környezetet, mint az eldobható egyhasználhatú maszkok. Később futósport maskokat fejlesztettünk ki cserélhető szűrővel. A nagy siker érdekében továbbra is terveztük ezeket különböző színekben és mintákban. Végül, de nem utolsósorrendben a gyerekeinkre is gondoltunk, és nekik is kifejlesztettünk maszkokat, ahogyan kértétek tőlünk. A koronavírus nehéz időszakában, amikor a járvány az egész világot érintette, és legtöbben otthon pihente, késő estig dolgoztunk, hogy minél több maszkot varrjunk, és így együtt óvjuk mindannyiunk egészségét!
A VERSABE márkának is át kellet esnie egy ilyen teszten. Hisszük, hogy ez a járvány hamarosan elmúlik, és csak akkor emlékezünk meg rá, amikor emlékeket és történeteket mesélünk majd az unokáinknak!

 

 

 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás